Tafel Thuis voor particuliere klanten

Voor wie?

 

Tafel Thuis levert maaltijden aan particulieren op Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen Duiveland. Aan deelname is geen leeftijdsgrens verbonden. De tijd van een maaltijdvoorziening die alleen bestemd is voor ouderen ligt inmiddels ver achter ons. Door de gewijzigde sociale omstandigheden zijn het niet alleen senioren of hulpbehoevenden die gebruik maken van maaltijdvoorzieningen.

Hebt u interesse, lees verder of reageer via het formulier onder het kopje 'contact'. Bellen kan natuurlijk ook.

Waarom? 

 

U bent bijvoorbeeld op een leeftijd gekomen dat het koken voor u een zware opgave wordt. Boodschappen doen, voorbereidingen treffen, de maaltijd koken en na de maaltijd ook weer een afwas doen.

Maar ook als u jonger bent en het koken als een belasting ervaart kunt u gebruik maken van een dergelijke voorziening. Dat hoeft niet altijd een lichamelijke belasting te zijn. Denk maar eens aan ons drukke leven met afspraken van 's morgens vroeg tot soms 's avonds laat. Sporten, vergaderen, deelnemen aan het verenigingsleven, u herkent het vast wel.

Zo zijn er legio redenen te noemen om een aantal keren of de gehele week gebruik te maken van de service van Tafel Thuis. Het kan 7 dagen in de week, het hoeft niet. En juist die flexibiliteit in het aanbod van Tafel Thuis kan heel prettig zijn.

Hoe werkt het?

 

De maaltijden worden op twee vaste dagen en dagdelen bezorgd. Afhankelijk van de wijk waarin u woont, is dit op maandag en donderdag óf op dinsdag en vrijdag. Per week dienen er minimaal twee maaltijden afgenomen te worden. Er kan gekozen worden voor een complete maaltijd (inclusief voor- en nagerecht) of enkel het hoofdgerecht, of het hoofdgerecht met een voor- of nagerecht. De maaltijd moet in elk geval bestaan uit een hoofdgerecht.

Per dag kunt u kiezen uit 3 verschillende menu's. Deze zijn onderling te combineren. Ieder component kan 1 x gekozen worden (dus 1 soort voorgerecht, 1 soort vlees, 1 soort groente e.d.).

Klik hier voor de contactgegevens van Tafel Thuis.