Tafel Thuis voor instellingen en bedrijven

Voor wie?

 

Tafel Thuis levert maaltijden aan instellingen en bedrijven. Veel instellingen hebben geen eigen keuken meer. Men is daarom aangewezen op een betrouwbare partner die de kwaliteit levert van de eigen keuken, een voortreffelijke service en een gunstige prijsstelling kent. Tafel Thuis is die partner. Momenteel leveren we maaltijden op Walcheren, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen Duiveland, ook levering op de andere eilanden is bespreekbaar.

 

Ook bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid willen bieden een warme maaltijd te gebruiken kunnen bij Tafel Thuis terecht. Op basis van de wensen en de mogelijkheden maken wij samen met u graag een plan.

 

Hebt u interesse, lees verder of reageer via het formulier onder het kopje 'contact'. Bellen kan natuurlijk ook.

Waarom?

 

In de keuken van Tafel Thuis wordt voornamelijk ambachtelijk gekookt. Vlees, vis, wild en gevogelte worden uitsluitend om en om in plantaardige vetten bereid, waardoor kleur en smaak worden behouden. Gewoon zoals u dat thuis ook doet. Bij ons krijgt u bijvoorbeeld nog 'echte soep'. Wij koken deze zelf in onze moderne keuken. Zo gaan oude en nieuwe technieken samen om de klant een kwalitatief goede maaltijd voor te zetten.

 

Behalve moderne apparatuur gebruiken wij ons gezonde verstand. Wij hebben goed nagedacht over ons proces, onze inkoop en onze service. Een goede afweging van dit soort belangrijke aspecten in het productieproces levert voordelen op voor zowel de klant als de organisatie.

 

Eén belangrijk aspect dat daardoor positief wordt beïnvloed is de prijs. Door een gedegen procesvoering kunnen wij een product leveren met een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding.

 

Ook voor onze klanten levert het betrekken van maaltijden bij Tafel Thuis financiële voordelen op. Directe financiële voordelen worden verkregen doordat geen dure investeringen in keukenmateriaal moeten worden gedaan. Verder zijn er veel minder personele lasten en ook reparatie en onderhoud aan eigen apparatuur behoort tot het verleden.

 

De prijs die u voor de maaltijden betaalt staat vast. Zo weet u als klant altijd wat u aan de voeding kwijt bent.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Sjaak Jobse, manager van Tafel Thuis.