Uitvoering van de maaltijden

Uitvoering particulieren

 

Onder particulieren verstaan wij onze thuiswonende klanten. Mensen die in de wijk wonen of bijvoorbeeld in aanleunwoningen en particuliere appartementen.

 

De samenstelling van de maaltijden en de leveringsvoorwaarden zijn een zeer sterk punt van Tafel Thuis. U heeft als klant een zeer grote mate van vrijheid. Onze koelversmaaltijden worden twee keer per week bij u thuis afgeleverd. De gerechten zijn vers en ambachtelijk bereid en nadat ze zijn teruggekoeld direct geseald.

U kunt kiezen hoe uw maaltijd er dagelijks uitziet. Wilt u een volledige maaltijd met

voor-, hoofd- en nagerecht of alleen een hoofdgerecht. Misschien wilt u de ene dag wat uitgebreider eten dan de andere. Het kan allemaal.

Dagelijks heeft u de keuze uit drie verschillende vlees-/visgerechten en twee vegetarische gerechten. Met diëten wordt rekening gehouden.

Uitvoering intramurale organisatie en bedrijven

 

Voor instellingen en bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om de maaltijden aangeleverd te krijgen.

Voor alle vormen geldt dat er wordt aangeleverd op porcelein. Dat kan individueel op een plateau, dat kan in bulk op maat en dat kan in een groep op maat. Met name deze laatste vorm neemt de laatste jaren toe door de groei van het aantal kleinschalige woonvormen.

Verder zijn alle keuzemogelijkheden aanwezig zoals die ook zijn omschreven bij de particuliere klant.

De bereidingswijze van de voeding kan op twee manieren, koelvers en dagvers.

Koelverse maaltijden hebben als voordeel dat zij langer bewaard kunnen worden. Mits op de juiste wijze bewaard blijft het eten 10 tot 14 dagen goed. De maaltijden worden verwarmd door middel van een magnetron oven.

Dagverse maaltijden zijn maaltijden die de ene dag worden gekookt en de andere dag worden gegeten. Het verwarmen van het eten gebeurt in zogenoemde regenereerwagens. Door het gebruik van deze wagens en de korte bewaartijd blijft de kwaliteit van de maaltijd nog beter dan van de kwalitatief zeer goede koelversvariant.

 

Voor meer informatie klik hier