Advies & Trajectbegeleiding

Tafel Thuis heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in het (re)organiseren van de grootkeuken. Deze kennis en ervaring wenden wij graag aan om anderen van dienst te zijn.

 

Wij kunnen voor instellingen een waardevolle partner zijn in trajecten die wijzigingen in de eigen keuken willen doorvoeren. Of het nu gaat om een nieuw op te zetten keuken of om een verouderd systeem dat gemoderniseerd moet worden, onze specialisten staan voor u klaar. Behalve op organisatorisch gebied zijn onze mensen ook specialisten op het gebied van de voeding zelf.

Dat betekent dat zij kunnen adviseren en begeleiden op zowel traject als inhoud en op zowel het gebied van de zorg als van facilitair.

 

Tafel Thuis beschikt over een uitgebreid netwerk van (externe) relaties die op elk willekeurig moment met ons (een deel van) het project kunnen ingaan. U kunt hierbij denken aan leveranciers van eventueel aan te schaffen materialen tot organisaties en personen die zich hebben gespeciliseerd in de technische aspecten van het keukenbedrijf en HACCP.

 

De mogelijkheden zijn legio. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op voor uitgebreidere informatie. Voor informatie over contactmogelijkheden klik hier.